Dari Rumah Usang & Buruk, Lihat Bagaimana Wanita Ini ‘Transform’ Jadi Homestay Mewah!

Siapa sangka dari rumah lama yang buruk, wanita ini berjaya mengubahnya menjadi homestay yang sangat cantik. Paling menarik homestay ini dilengkapi dengan dua kolam renang. Memang berbeza sungguh sebelum dan selepas.

Menurut Nur Natasha Abdullah, idea dekorasi rumah itu dibuat sendiri oleh dirinya. Kreatif sungguh! Jom lihat transformasi ini!

Gambar rumah di hadapan

Alhamdulillah

Rumah yang buruk dah berjaya diubahsuai menjadi homestay dengan dua kolam. Hari tu dah share gambar sebelum dan selepas yang tak siap lagi. Kali ini nak share gambar sebelum dan selepas (99% siap).

Tq so much Madiha Hashim sebab tolong uruskan pembelian rumah. Siapa2 nak jual/beli rumah boleh contact Pn Madiha. Siapa2 nak renovate rumah area Kuantan boleh contact Mohd Hafiz Mohd Yusof HN TRADING & SERVICES. Highly recommended. Hasil kerja cantik dan kemas dan yang penting harga memang berpatutan.

Untuk yang bertanya, kebanyakan barang sy beli sendiri sebab nak jimat kos macam mozek, lampu kipas, vinyl floor, toilet bowl, sinki, tiles untuk kolam, pam + filter dan barang2 kolam. Tukang pasang je ape yang sy beli..

Dekorasi dalam rumah

Kolam renang 1

Bilik tidur utama

Pengubahsuaian bilik

Hasil selepas siap

Kolam renang kedua

Cantiknya!

Proses pengubahsuaian

Hasil terakhir memang cantik!

Sumber : Nur Natasha Abdullah